Wanneer heeft u voor het laatst nagedacht over de toekomst van uw bedrijf? Hoeveel problemen zijn ook vandaag blijven liggen, omdat er geen tijd is voor het bedenken van een adequate oplossing? Wat leeft er eigenlijk onder mijn medewerkers of mijn collega's?

 

Eigenlijk had u vandaag naar het strand gewild voor een flinke wandeling door het mulle zand, met het hoofd in de wind. Of met blote voeten langs de vloedlijn en dan net elke uitrollende golf ontwijken. Gewoon alle hersenspinsels loslaten, alles leegmaken, ruimte geven aan creativiteit. Maar ja, de agenda leegmaken lukt niet.

 

zeeuwse stromen

Tien jaar B.O.T.!

 

Nu is er een extra reden om de agenda voor 2 dagen helemaal leeg te maken.
In 2016 vieren we de tiende verjaardag van ons succesvolle programma ‘Met de Benen op Tafel’ , ofwel B.O.T. In 2006 ontstaan als een min of meer toevallige bijeenkomst van ondernemers van uiteenlopende pluimage, is het B.O.T. programma inmiddels niet meer weg te denken uit de agenda’s van vele ondernemers. Eenmaal een B.O.T. meegemaakt, smaakt het naar meer.

 

Hoe we het jubileum programma gaan invullen blijft nog even een verrassing. Inschrijven kan via het mailadres op deze website.