wat is benen op tafel
strand

 

Zij praten uit ervaring over Benen op Tafel

De "Benen op tafel" bijeenkomst is voor mij een uitgelezen kans om met medeondernemers te discussiëren over allerlei onderwerpen en uitdagingen waar je in de dagelijkse praktijk/bedrijfsvoering tegen aan kan lopen.

Dit alles in een zeer ontspannen en open sfeer waarbij de mens in onze organisaties altijd centraal staat en wij ons elkaar ervan bewust houden dat dat de echte vooruitgang in prestatie door ons gedrag gedreven wordt.

 

Pieter Stoevelaar,

General Manager DS Smith Tilburg

(v/h SCA Packaging), Barneveld/Almelo

 


 

Voor mij staat benen op tafel synoniem voor: brainstormen op een ontspannen manier over de meest uiteenlopende onderwerpen met e meest uiteenlopende collega-ondernemers
Leer de wereld kennen van de multinational tot de instrumentenfabriek actief in een nichemarkt en zie ook de overeenkomsten
De uitdagende omgeving (vlakbij het strand) stimuleert eenieder tot een creatieve bijdrage voor de collega-deelnemer
Ik heb al veel sessies meegemaakt en er altijd iets waardevols voor mijn eigen (werk)omgeving mee kunnen pikken
Onder leiding van Jan werd de discussie vaak met een flinke saus humor overgoten, hetgeen weer inspirerend werkte voor elkaar
Ja, prima sessies gehad.

Martin Uittenbroek, Directeur/Eigenaar Plantenkwekerij Vreugdenhil BV. De Lier

Mijn medewerkers zuchten als ik op maandag na een Benen op Tafel meeting weer op de zaak kom. Ik barst van de energie en loop over van nieuwe ideeën.

 

Dick Goudriaan,

Algemeen Directeur DVC Machinevision,

Breda

 


 

De Benen op Tafel bijeenkomsten zijn top! Met geweldige mensen. Een relaxte locatie, goede organisatie en opvallend ontwapenende gesprekken over dingen die directeuren en managers bezig houden.
Omdat de sfeer open en ongedwongen is, levert dat altijd weer goede ideeën op. Kortom, een unieke formule. En altijd mooi weer, ongelooflijk!

 

Frank Swolfs,

Algemeen Directeur STRATMoRE,

Oosterhout

 


 

Je vertrekt op donderdagmorgen met je koffer om een nacht in Renesse te zijn. Echt zo’n business before pleasure moment. In de ochtend verandert het al snel in business is pleasure om na de lunch te evalueren naar pleasure is business. Donderdagavond is het pleasure before business en daar zit de kracht van Benen Op Tafel. Met andere ondernemers in een geheel ongedwongen, open en ook vertrouwelijke omgeving (motto van Jan “What is said in Renesse stays in Renesse”) de dagelijkse besognes en actualiteit bespreken en de toekomst verkennen. Iedereen heeft zijn eigen invalshoek en dat zet de anderen aan het denken. Eenmaal geweest dan blijf je komen. De locatie Zeeuwse Stromen is perfect en de nabijheid van het strand en vooral de strandtent maakt het allemaal nog leuker. Ik herinner mij nog een sessie die zich de eerste dag met veel zon op de lunch na in een strandtent heeft afgespeeld. En dat kan bij Benen Op Tafel, alles kan en niets moet. Een feest om even weg te zijn uit de dagelijkse sleur maar ondertussen wel waardevolle contacten opdoen en leren van anderen. Een uitmuntend concept!

 

Thijs de Meij,
Directeur/Eigenaar
Peekel Instruments BV, Rotterdam